Koulutukseni

 

Jalkojenhoidon ammattitutkinto v. 2018

Koira-avusteinen kasvatus- ja kuntoutustyö (8op) v.2015

Lähihoitaja, lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen osaamisala  v. 2015

Lasten ja nuorten erityisohjaajan ammattitutkinto v.2012

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan ammattitutkinto v.2007

Kokki v. 1996

Messihuoltaja v. 1991

Muut

Ensiapukurssi EA1

Hygieniapassi

Sosiaali- ja terveysalan turvakortti

 

 

Tietoa minusta

Olen Pilvi, raumalainen koti- ja hoivapalveluyrittäjä. Työskentelen tällä hetkellä pääasiassa ikäihmisten kanssa tekemällä kotikäyntejä asiakkaideni luokse. Minulla on myös oma hoitola, jossa teen jalkahoitoja sekä kuumakivihierontaa. Tarvittaessa hoidot onnistuvat myös koti- tai laitoskäyntinä. 

Minulle koirien kanssa touhuaminen ja tekeminen on tärkeä osa vapaa-aikaani. Kotoa minulta löytyy tällä hetkellä kaksi labradorinnoutajaa, Donna (10,5v) & Geo (6v). Harrastan koirieni kanssa vesipelastusta, noutajien metsästyskokeita, rallytokoa sekä käymme yhdessä mieheni kanssa käytännön metsällä. 

Minulle sydäntä lähellä on koira-avusteinen työ. Minulla on tällä hetkellä työparina Donna, mutta tavoitteenani on kouluttaa myös Geosta sopiva työkoira. Molemmat koiristani ovat suorittaneet kasvatus- ja kuntoutuskoirat työssä ry:n soveltavuuskokeen. Donna on myös tämän lisäksi suorittanut työnäytön ja on näin ollen virallinen kasvatus- ja kuntoutuskoira. 

Minulle tärkeitä arvoja on empaattisuus, rehellisyys ja luotettavuus.  Hoitajana toivon olevani asiakkaan luottamuksen arvoinen. Asiakassuhdetta lähdetään rakentamaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan luottamuksellinen yhteistyö sinun tarpeidesi mukaan!